Een Travellerspoint blog

Moet er nog stof zijn?

Deze morgen keerden we terug naar het schooltje in Phum Ampil.
De tandartsen gingen aan het werk en werden vandaag versterkt door een tandartsassistente.
DSC09295.jpg

Terwijl we wachtten op extra tandenborstels en tandpasta, gaven een aantal leerlingen les wiskunde. Uiteraard hielden we een oogje in het zeil.
DSC09302.jpgDSC09298.jpg

Een half uur voor we moesten vertrekken hadden we dan toch het materiaal om een put te graven waar de waterleiding in gelegd kon worden.
IMG_5879.jpg

Deze middag aten we voor het laatst bij de gids thuis. Nadat alle koffers in de bus geladen waren, maakten we nog snel tijd voor een groepsfoto.
IMG_5892.jpg

Nu de groepsfoto genomen was, konden we vertrekken naar Kampong Cham. De koffers vertrokken met de bus terwijl wij in/op een kleinere auto gepropt werden, zodat we ons via kleinere wegen konden verplaatsen. Het aantal af te leggen kilometer lag lager, maar ook de snelheid zakte.
Dit was ook nodig want er was veel stof en de wegen lagen er zelden optimaal bij. Na meer dan 2 uur rijden stapten we op een boot die ons naar de andere kant van de Mekong voerde. Daar stond de bus ons op te wachten en zo reden we dan naar het Monorom VIP Hotel (en dus niet het Mekong Hotel).

DSC_0621.jpg

DSC_0624.jpg

IMG_5899.jpg

DSC09384.jpg

DSC_0634.jpg

DSC09398.jpg

De spaghetti die 's avonds op het menu stond, werd door iedereen enthousiast onthaald. Ze was lekker, maar kon volgens Pieter niet tippen aan zijn briljante spaghetti. Geen geloof zonder bewijs: uitnodiging voor degustatie op zak!

J & B

Geplaatst door JayBe 23:32 Gearchiveerd in Cambodja

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Wat een lieve tandartsassistente! het staat jou hoor zus. De busreis ziet er avontuurlijk uit,beetje indiana jones! xxx mama en papa

door Frank Vanlocke

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint